Privatnost

Kako bi svim posjetiocima stranice boravak na istoj bio što ugodniji i pružao maksimalan osjećaj sigurnosti i povjerljivosti, u nastavku pročitajte Izjavu o tome kako se Vaši osobni podaci koriste na ovoj stranici.

Ova Izjava sadrži skup pravila o zaštiti privatnosti kako bi se pružila bolja usluga osobama koje zanima kako se njihovi „Osobno identificirajući podaci“ koriste u internetskom okruženju. Pri tom valja naglasiti da su pod terminom osobni podaci, a prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, definirani svi podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca.

Osobni podaci koje podijelite na ovoj internetskoj stranici sigurno su pohranjeni. Niti jedan podatak posjetitelja ove stranice nije prikupljen automatski i bez Vašega pristanka. Svi prikupljeni podaci pohranjeni su u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Svaki osobni podatak koji unesete na internetskoj stranici knjigesumojsvijet.com koristi se ISKLJUČIVO za navedenu uslugu postavljanja komentara na tekst, odnosno objavu. Vaše ime i prezime, kao i e-pošta koriste se SAMO u svrhu ostavljanja komentara na stranici, kao i za eventualno stupanje u kontakt s Vama i to u slučaju da se odlučite pisati mi putem kontakt forme, a sve kako bi Vam na Vaš upit mogla odgovoriti.

Niti jedna tvrtka ili osoba nikada neće dobiti podatke koje ste podijelili na ovoj internetskoj stranici, izuzev zahtjeva koji dolaze od strane državnih institucija.

Sadržaj i linkovi na internetskoj stranici knjigesumojsvijet.com ponekad Vas mogu odvesti na druga internet mjesta koje nisu u vlasništvu stranice knjigesumojsvijet.com. Spomenuta internet mjesta imaju vlastite izjave o privatnosti i stranica knjigesumojsvijet.com ne preuzima nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

Brisanje Vaših podataka s internetske stranice knjigesumojsvijet.com možete zatražiti slanjem zahtjeva na booksrmw@gmail.com.

FB stranice Books Rock My World i Knjige su moj svijet ponekad će organizirati darivanja. U slučaju da se želite igrati s nama, NAPOMINJEMO da se imena i prezimena onih koji sudjeluju koriste u svrhu darivanja i za ništa drugo i da sudjelovanjem prihvaćaju objavu svojeg imena na navedenoj stranici te da se vaši podaci koriste samo u svrhu slanja osvojene nagrade na vašu adresu.

U slučaju da se dobitnik ne javi s adresom za slanje u roku od 4 dana od završetka darivanja, predmet darivanja će se pokloniti nekom drugom nasumično odabranom dobitniku. Ta darivanja vrijede samo za područje Hrvatske, osim ako se drugačije ne napomene.